Het team

Bij Tandheelkundig Centrum Voorburg is het uitgangspunt dat iedereen bijdraagt aan de koers en ontwikkeling van de praktijk. Door talenten en creativiteit optimaal te benutten, stuwen wij de patiëntenzorg naar een steeds hoger niveau.

Wij zijn aangesloten bij:

Tandartsen

JEANINE VAN DER VEEN

Tandarts
Jeanine heeft haar opleiding tandheelkunde in 1993 afgerond aan het ACTA (Academisch Centrum Tandhee...
Jeanine heeft haar opleiding tandheelkunde in 1993 afgerond aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). In 1997 nam ze twee praktijken over en voegde deze samen naar PM242, de voorloper van TCV. Jeanine werkt graag met kinderen, en is gespecialiseerd in uitgebreid kroon- en brugwerk, eventueel in combinatie met een prothese. Ze heeft de opleiding slaap & slaapstoornissen gevolgd, zodat zij mensen met snurkproblemen en slaapapneu kan helpen. Ook heeft ze zich bekwaamd in het plaatsen van de onzichtbare beugel, de AirSmile®.

Ricardo Bernardo

Tandarts
Ricardo is in 2015 als tandarts afgestudeerd aan de universiteit in Porto. Daarna heeft hij zich twe...
Ricardo is in 2015 als tandarts afgestudeerd aan de universiteit in Porto. Daarna heeft hij zich twee jaar gespecialiseerd in de endodontologie. In 2019 is Ricardo bij ons komen werken en doet hij gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen. U kunt met deze sportieve Portugees makkelijk een praatje maken over de heerlijke Portugese keuken. De Nederlandse taal vindt hij nog lastig, maar oefening baart kunst! Engels gaat hem een stuk makkelijker af.

Stefanie Kordecki

Tandarts
Stefanie heeft haar tandheelkundige opleiding gevolgd aan UCH Cardenal Herrera in Valencia en de Rad...
Stefanie heeft haar tandheelkundige opleiding gevolgd aan UCH Cardenal Herrera in Valencia en de Radboud Universiteit te Nijmegen, Ze is sinds 2015 werkzaam als tandarts, en is in 2020 ons team komen versterken. Zij heeft een passie voor esthetische en restauratieve tandheelkunde, maar heeft ook affiniteit met kinderen. Talenknobbel Stefanie spreekt Nederlands, Engels, Duits en Spaans.

Umarah Choudry

Tandarts
Umarah werkt sinds de zomer van 2019 bij onze praktijk. Ze is gespecialiseerd in restauratieve tandh...
Umarah werkt sinds de zomer van 2019 bij onze praktijk. Ze is gespecialiseerd in restauratieve tandheelkunde. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen, angstige patiënten en mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Het geeft haar veel voldoening als deze doelgroep weer met een glimlach en vol vertrouwen in hun tandarts de praktijk verlaat. Dat bereikt ze door mensen op hun gemak te stellen en alles stap voor stap uit te leggen.

Joao Primo

Tandarts
Joao is in 2015 afgestudeerd als tandarts, waarna hij in Portugal heeft gewerkt. Hij heeft zich gesp...
Joao is in 2015 afgestudeerd als tandarts, waarna hij in Portugal heeft gewerkt. Hij heeft zich gespecialiseerd in implantologie. In januari 2018 is hij als implantoloog in Nederland aan de slag gegaan. Daarnaast heeft Joao deelgenomen aan het Oral Implantology programma aan de Goethe universiteit in Frankfurt, en is hij internationaal vertegenwoordiger van Megagen, marktleider in implantologie. We zijn er zeer blij mee dat Joao ons team in 2024 is komen versterken.

Medewerkers

TALIENA

Baliemedewerkster
Taliena Brandt is sinds 2018 onze baliemedewerkster. Ze heet u bij binnenkomst van harte welkom en g...
Taliena Brandt is sinds 2018 onze baliemedewerkster. Ze heet u bij binnenkomst van harte welkom en geeft graag antwoord op al uw vragen. En bent u gespannen? Geen nood, als geen andere weet Taliena u gerust te stellen. Verder informeert Taliena u graag over Air-smile, de onzichtbare beugel. Soms assisteert Taliena ook aan de stoel.

NARDJIS

Mondhygiëniste
Nardjis Mohammad is in 2018 bij ons begonnen als mondhygiëniste. Ze heeft de studie Mondzorgkunde i...
Nardjis Mohammad is in 2018 bij ons begonnen als mondhygiëniste. Ze heeft de studie Mondzorgkunde in Utrecht gevolgd en vindt het belangrijk een vertrouwensrelatie met haar patiënten op te bouwen. Ze neemt alle tijd om u goed uit te leggen wat de behandeling inhoudt. Naast Nederlands spreekt Nardjis ook Arabisch, Engels en Farsi. Ze werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.

Lidy

Mondhygiëniste
Lidy Overberg heeft in 2014 de opleiding mondzorgkunde afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Na...
Lidy Overberg heeft in 2014 de opleiding mondzorgkunde afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Na gewerkt te hebben in Leeuwarden en Heerenveen is ze in 2020 verhuisd naar Voorburg en bij onze praktijk komen werken. Lidy neemt graag de tijd voor patiënten en is duidelijk in haar communicatie.

JOLANDA

Preventieassistente
Jolanda Langeveld-van der Raad is een oude rot in het vak. Ze begon als tandartsassistente in 1987, ...
Jolanda Langeveld-van der Raad is een oude rot in het vak. Ze begon als tandartsassistente in 1987, en kwam bij de oprichting van de voorloper van TCV in 1997 direct de praktijk versterken. De altijd goedlachse Jolanda werkt op maandag, dinsdag en vrijdag als preventieassistente. Het diploma daartoe heeft ze al in 2000 behaald.

YVONNE

Preventieassistente
Yvonne de Jong werkt al vanaf 2004 bij ons. In 2006 behaalde ze haar diploma preventieassistente. Yv...
Yvonne de Jong werkt al vanaf 2004 bij ons. In 2006 behaalde ze haar diploma preventieassistente. Yvonne maakt graag een praatje en stelt mensen op hun gemak. Tevens helpt ze ouderen om hun gebit zo goed mogelijk te onderhouden en te behouden.

DEBORAH

Preventieassistente
Deborah Roos is sinds 2000 tandartsassistente. In 2015 kwam ze bij ons werken als stoelassistente, e...
Deborah Roos is sinds 2000 tandartsassistente. In 2015 kwam ze bij ons werken als stoelassistente, en heeft in 2018 haar diploma preventieassistente behaald. Deborah houdt van onverwachte dingen. Daarom werkt ze graag met kinderen, die ze onder meer poetsles geeft.

THEO

Tandartsassistent
Theo Pedro Luis is bij ons in 2019 als tandartsassistent in dienst gekomen. Hij zorgt graag goed voo...
Theo Pedro Luis is bij ons in 2019 als tandartsassistent in dienst gekomen. Hij zorgt graag goed voor de patiënten, zodat ze tevreden de praktijk weer verlaten. Theo leest graag, dus boekentips zijn altijd welkom.

Beyhan

Tandartsassistente
Beyhan Kaya heeft in 2018 haar diploma tandartsassistente behaald en werkt sinds 2020 bij ons. In 20...
Beyhan Kaya heeft in 2018 haar diploma tandartsassistente behaald en werkt sinds 2020 bij ons. In 2021 heeft ze zich verder ontwikkeld en haar opleiding tot preventieassistente afgerond. Bent u bang voor de tandarts? Geen nood, Beyhan stelt u graag op uw gemak.

FRANCIS

Office manager
Francis Bots is in 1999 bij ons begonnen als stoelassistente. In de loop der jaren heeft ze zich ont...
Francis Bots is in 1999 bij ons begonnen als stoelassistente. In de loop der jaren heeft ze zich ontwikkeld tot administratieve spil van de praktijk. Ze doet veel werk achter de schermen. Francis is goed in plannen en denkt niet in problemen, maar in oplossingen.