Het team

Tandheelkundig Centrum Voorburg telt drie tandartsen en acht medewerkers. Uitgangspunt is dat iedereen bijdraagt aan de koers en ontwikkeling van de praktijk. Door talenten en creativiteit te benutten, stuwen wij de patiëntenzorg naar een steeds hoger niveau.


Tandartsen

JEANINE VAN DER VEEN

Tandarts
Jeanine is in 1997 op de Prinses Mariannelaan een tandartspraktijk begonnen. Nadat zij in 1993 was a...
Jeanine is in 1997 op de Prinses Mariannelaan een tandartspraktijk begonnen. Nadat zij in 1993 was afgestudeerd aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam), heeft zij vier jaar bij een praktijk in Rotterdam gewerkt. Daarna vond ze het tijd om op eigen benen te staan. Ze nam twee praktijken over en voegde deze samen naar PM242, de voorloper van TCV. Jeanine werkt graag met kinderen. Ook heeft ze een voorliefde voor uitgebreide tandheelkundige behandelingen als het maken van bruggen en protheses. Op dit moment volgt ze de opleiding slaap&slaapstoornissen en hoopt in de toekomst mensen te kunnen helpen bij snurkproblemen en slaapapnoe.

VALERIE VANMAELE

Tandarts
Valerie is in 1999 afgestudeerd aan Katholieke Universiteit Leuven. Daarna is de van oorsprong Vlaam...
Valerie is in 1999 afgestudeerd aan Katholieke Universiteit Leuven. Daarna is de van oorsprong Vlaamse Valerie naar Nederland verhuisd, waar zij in 2001 een eigen praktijk is gestart. In 2011 kocht ze daar met een collega een tweede praktijk bij. Beide praktijken zijn in 2017 verkocht. Sinds 2018 is Valerie het team van Tandheelkundig Centrum Voorburg komen versterken. Ze houdt zich graag bezig met esthetische tandheelkunde, waarbij het verfraaien van het gebit centraal staat.

NICK ELSINK

Tandarts
Nick is na zijn afstuderen aan het ACTA in 2015 al snel bij onze praktijk komen werken. Tijdens zijn...
Nick is na zijn afstuderen aan het ACTA in 2015 al snel bij onze praktijk komen werken. Tijdens zijn studie heeft hij zich verdiept in wortelkanaalbehandelingen, nu wil Nick zich verder specialiseren in reconstructieve tandheelkunde. Hoewel hij zijn werk zeer serieus neemt, vertelt hij u graag de laatste mop.

Medewerkers

FRANCIS

Office Manager
Francis Bots is in 1999 bij ons begonnen als stoelassistente. In de loop der jaren heeft ze zich ont...
Francis Bots is in 1999 bij ons begonnen als stoelassistente. In de loop der jaren heeft ze zich ontwikkeld tot administratieve spil van de praktijk. Ze doet veel werk achter de schermen. Francis is goed in plannen en denkt niet in problemen, maar in oplossingen.

NARDJIS

Mondhygiëniste
Nardjis Mohammad is in 2018 bij ons begonnen als mondhygiëniste. Ze heeft de studie Mondzorgkunde i...
Nardjis Mohammad is in 2018 bij ons begonnen als mondhygiëniste. Ze heeft de studie Mondzorgkunde in Utrecht gevolgd en vindt het belangrijk een vertrouwensrelatie met haar patiënten op te bouwen. Ze neemt alle tijd om u goed uit te leggen wat de behandeling inhoudt. Naast het Nederlands spreekt Nardjis ook Arabisch, Engels en Farsi. Ze werkt alleen op woensdag en donderdag.

JOLANDA

Preventieassistente
Jolanda Langeveld-van der Raad is een oude rot in het vak. Ze begon als tandartsassistente in 1987, ...
Jolanda Langeveld-van der Raad is een oude rot in het vak. Ze begon als tandartsassistente in 1987, en kwam bij de oprichting van de voorloper van TCV in 1997 direct de praktijk versterken. De altijd goedlachse Jolanda is sinds 2000 ook gediplomeerd preventieassistente.

YVONNE

Preventieassistente
Yvonne de Jong werkt al vanaf 2004 bij ons. In 2006 behaalde ze haar diploma preventieassistente. Yv...
Yvonne de Jong werkt al vanaf 2004 bij ons. In 2006 behaalde ze haar diploma preventieassistente. Yvonne maakt graag een praatje en stelt mensen op hun gemak. Tevens helpt ze ouderen om hun gebit zo goed mogelijk te onderhouden en te behouden.

LISA

Preventieassistente
Lisa van der Heiden is in 2009 begonnen als tandartsassistente. Na drie jaar wilde ze wat anders en ...
Lisa van der Heiden is in 2009 begonnen als tandartsassistente. Na drie jaar wilde ze wat anders en begon een opleiding voor politieagente. Het bleek al snel dat ze haar oude vak niet kon missen. Lisa begon in 2014 als stoelassistente, maar heeft in 2018 haar diploma preventieassistente behaald.

DEBORAH

Preventieassistente
Deborah Roos is sinds 2000 tandartsassistente. In 2015 kwam ze bij ons werken als stoelassistente, e...
Deborah Roos is sinds 2000 tandartsassistente. In 2015 kwam ze bij ons werken als stoelassistente, en heeft in 2018 haar diploma preventieassistente behaald. Deborah houdt van onverwachte dingen. Daarom werkt ze graag met kinderen, die ze onder meer poetsles geeft.

TALIENA

Baliemedewerkster
Taliena Brandt is sinds 2018 onze baliemedewerkster. Ze heet u bij binnenkomst van harte welkom en g...
Taliena Brandt is sinds 2018 onze baliemedewerkster. Ze heet u bij binnenkomst van harte welkom en geeft graag antwoord op al uw vragen. En bent u gespannen? Geen nood, als geen andere weet Taliena u gerust te stellen. Soms assisteert Taliena ook aan de stoel.

YASMINE

Tandartsassistente
Yasmine Kaissy werkt sinds 2018 als onze tandartsassistente. Vooral het assisteren bij cosmetische b...
Yasmine Kaissy werkt sinds 2018 als onze tandartsassistente. Vooral het assisteren bij cosmetische behandelingen geeft haar voldoening. De vreugde van een patiënt na het zien van het eindresultaat maakt ook haar blij.