Het team

Tandheelkundig Centrum Voorburg telt drie tandartsen en acht medewerkers. Uitgangspunt is dat iedereen bijdraagt aan de koers en ontwikkeling van de praktijk. Door talenten en creativiteit optimaal te benutten, stuwen wij de patiëntenzorg naar een steeds hoger niveau. Vanzelfsprekend voldoen onze tandartsen aan de normen van het Kwaliteitsregister Tandartsen.


Tandartsen

JEANINE VAN DER VEEN

Tandarts
Jeanine is in 1997 op de Prinses Mariannelaan een tandartspraktijk begonnen. Nadat zij in 1993 was a...
Jeanine is in 1997 op de Prinses Mariannelaan een tandartspraktijk begonnen. Nadat zij in 1993 was afgestudeerd aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam), heeft zij vier jaar bij een praktijk in Rotterdam gewerkt. Daarna vond ze het tijd om op eigen benen te staan. Ze nam twee praktijken over en voegde deze samen naar PM242, de voorloper van TCV. Jeanine werkt graag met kinderen. Ook heeft ze een voorliefde voor uitgebreide tandheelkundige behandelingen als het maken van bruggen en protheses. Ze heeft de opleiding slaap & slaapstoornissen gevolgd, zodat zij mensen met snurkproblemen en slaapapneu kan helpen.

VALERIE VANMAELE

Tandarts
Valerie is in 1999 afgestudeerd aan Katholieke Universiteit Leuven. Daarna is de van oorsprong Vlaam...
Valerie is in 1999 afgestudeerd aan Katholieke Universiteit Leuven. Daarna is de van oorsprong Vlaamse Valerie naar Nederland verhuisd, waar zij in 2001 een eigen praktijk is gestart. In 2011 kocht ze daar met een collega een tweede praktijk bij. Beide praktijken zijn in 2017 verkocht. Sinds 2018 is Valerie het team van Tandheelkundig Centrum Voorburg komen versterken. Ze houdt zich graag bezig met esthetische tandheelkunde, waarbij het verfraaien van het gebit centraal staat.

PATRICK MÖLLENKAMP

Tandarts
Patrick is na zijn afstuderen aan het ACTA in 2019 onze praktijk komen versterken. Tijdens zijn stud...
Patrick is na zijn afstuderen aan het ACTA in 2019 onze praktijk komen versterken. Tijdens zijn studie heeft hij zich toegelegd op restauratieve tandheelkunde, nu wil Patrick zich verder verdiepen in endodontologie en parodontologie. En u kunt ook altijd een praatje over de economie met hem beginnen, want voordat hij tandheelkunde ging studeren heeft Patrick in 2011 een master Economie behaald.

Medewerkers

TALIENA

Baliemedewerkster
Taliena Brandt is sinds 2018 onze baliemedewerkster. Ze heet u bij binnenkomst van harte welkom en g...
Taliena Brandt is sinds 2018 onze baliemedewerkster. Ze heet u bij binnenkomst van harte welkom en geeft graag antwoord op al uw vragen. En bent u gespannen? Geen nood, als geen andere weet Taliena u gerust te stellen. Soms assisteert Taliena ook aan de stoel.

NARDJIS

Mondhygiëniste
Nardjis Mohammad is in 2018 bij ons begonnen als mondhygiëniste. Ze heeft de studie Mondzorgkunde i...
Nardjis Mohammad is in 2018 bij ons begonnen als mondhygiëniste. Ze heeft de studie Mondzorgkunde in Utrecht gevolgd en vindt het belangrijk een vertrouwensrelatie met haar patiënten op te bouwen. Ze neemt alle tijd om u goed uit te leggen wat de behandeling inhoudt. Naast het Nederlands spreekt Nardjis ook Arabisch, Engels en Farsi. Ze werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.

MAXIME

Mondhygiëniste
Maxime Martijnse is in 2019 bij ons gestart als mondhygiëniste. Tijdens haar studie aan het ACTA he...
Maxime Martijnse is in 2019 bij ons gestart als mondhygiëniste. Tijdens haar studie aan het ACTA heeft zij onderzocht dat een gezonde mond bijdraagt aan de algehele gezondheid. Zij staat op maandag, dinsdag en woensdag voor u klaar. Hierbij staan kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal.

JOLANDA

Preventieassistente
Jolanda Langeveld-van der Raad is een oude rot in het vak. Ze begon als tandartsassistente in 1987, ...
Jolanda Langeveld-van der Raad is een oude rot in het vak. Ze begon als tandartsassistente in 1987, en kwam bij de oprichting van de voorloper van TCV in 1997 direct de praktijk versterken. De altijd goedlachse Jolanda werkt op maandag, dinsdag en vrijdag als preventieassistente. Het diploma daartoe heeft ze al in 2000 behaald.

YVONNE

Preventieassistente
Yvonne de Jong werkt al vanaf 2004 bij ons. In 2006 behaalde ze haar diploma preventieassistente. Yv...
Yvonne de Jong werkt al vanaf 2004 bij ons. In 2006 behaalde ze haar diploma preventieassistente. Yvonne maakt graag een praatje en stelt mensen op hun gemak. Tevens helpt ze ouderen om hun gebit zo goed mogelijk te onderhouden en te behouden.

LISA

Preventieassistente
Lisa van der Heiden is in 2009 begonnen als tandartsassistente. Na drie jaar wilde ze wat anders en ...
Lisa van der Heiden is in 2009 begonnen als tandartsassistente. Na drie jaar wilde ze wat anders en begon een opleiding voor politieagente. Het bleek al snel dat ze haar oude vak niet kon missen. Lisa begon in 2014 als stoelassistente, maar heeft in 2018 haar diploma preventieassistente behaald.

DEBORAH

Preventieassistente
Deborah Roos is sinds 2000 tandartsassistente. In 2015 kwam ze bij ons werken als stoelassistente, e...
Deborah Roos is sinds 2000 tandartsassistente. In 2015 kwam ze bij ons werken als stoelassistente, en heeft in 2018 haar diploma preventieassistente behaald. Deborah houdt van onverwachte dingen. Daarom werkt ze graag met kinderen, die ze onder meer poetsles geeft.

THEO

Tandartsassistent
Theo Pedro Luis is bij ons in 2019 als tandartsassistent in dienst gekomen. Hij zorgt graag goed voo...
Theo Pedro Luis is bij ons in 2019 als tandartsassistent in dienst gekomen. Hij zorgt graag goed voor de patiënten, zodat ze tevreden de praktijk weer verlaten. Theo leest graag, dus boekentips zijn altijd welkom.

SHEMAILA

Tandartsassistente
Shemaila Duvesmeen werkt sinds 2019 als onze tandartsassistente. Vooral het assisteren bij cosmetisc...
Shemaila Duvesmeen werkt sinds 2019 als onze tandartsassistente. Vooral het assisteren bij cosmetische behandelingen geeft haar voldoening. Shemalia is tevreden als patiënten de praktijk met een glimlach verlaten,

FRANCIS

Office manager
Francis Bots is in 1999 bij ons begonnen als stoelassistente. In de loop der jaren heeft ze zich ont...
Francis Bots is in 1999 bij ons begonnen als stoelassistente. In de loop der jaren heeft ze zich ontwikkeld tot administratieve spil van de praktijk. Ze doet veel werk achter de schermen. Francis is goed in plannen en denkt niet in problemen, maar in oplossingen.