Het team

Tandheelkundig Centrum Voorburg telt drie tandartsen en acht medewerkers. Uitgangspunt is dat iedereen bijdraagt aan de koers en ontwikkeling van de praktijk. Door talenten en creativiteit optimaal te benutten, stuwen wij de patiëntenzorg naar een steeds hoger niveau. Vanzelfsprekend voldoen onze tandartsen aan de normen van het Kwaliteitsregister Tandartsen.


Tandartsen

JEANINE VAN DER VEEN

Tandarts
Jeanine is in 1997 op de Prinses Mariannelaan een tandartspraktijk begonnen. Nadat zij in 1993 was a...
Jeanine is in 1997 op de Prinses Mariannelaan een tandartspraktijk begonnen. Nadat zij in 1993 was afgestudeerd aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam), heeft zij vier jaar bij een praktijk in Rotterdam gewerkt. Daarna vond ze het tijd om op eigen benen te staan. Ze nam twee praktijken over en voegde deze samen naar PM242, de voorloper van TCV. Jeanine werkt graag met kinderen. Ook heeft ze een voorliefde voor uitgebreide tandheelkundige behandelingen als het maken van bruggen en protheses. Ze heeft de opleiding slaap & slaapstoornissen gevolgd, zodat zij mensen met snurkproblemen en slaapapneu kan helpen.

Ricardo Bernardo

Tandarts
Ricardo is in 2015 als tandarts afgestudeerd aan de universiteit in Porto. Daarna heeft hij zich twe...
Ricardo is in 2015 als tandarts afgestudeerd aan de universiteit in Porto. Daarna heeft hij zich twee jaar gespecialiseerd in de endodontologie. In 2019 is Ricardo bij ons komen werken en doet hij gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen. U kunt met deze sportieve Portugees makkelijk een praatje maken over de heerlijke Portugese keuken. De Nederlandse taal vindt hij nog lastig, maar oefening baart kunst! Engels gaat hem een stuk makkelijker af.

Stefanie Kordecki

Tandarts
Stefanie heeft haar tandheelkundige opleiding gevolgd aan UCH Cardenal Herrera in Valencia en de Rad...
Stefanie heeft haar tandheelkundige opleiding gevolgd aan UCH Cardenal Herrera in Valencia en de Radboud Universiteit te Nijmegen, Ze is sinds 2015 werkzaam als tandarts, en is in 2020 ons team komen versterken. Zij heeft een passie voor esthetische en restauratieve tandheelkunde, maar heeft ook affiniteit met kinderen en angstige patiënten. Talenknobbel Stefanie spreekt Nederlands, Engels, Duits en Spaans.

Jenny Chang

Tandarts
Na in de zomer van 2019 te zijn afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam, is Jenny in 2020 bij ons kom...
Na in de zomer van 2019 te zijn afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam, is Jenny in 2020 bij ons komen werken. Ze heeft zich verdiept in de kindertandheelkunde. Tijdens haar studie heeft ze daartoe een buitenlandstage in de achterstandswijken van Brazilië gelopen, waar ze kinderen heeft behandeld die niet de financiële mogelijkheden hadden voor tandheelkundige zorg. Daarnaast houdt Jenny zich bezig met restauratieve tandheelkunde, en gaat ze ingewikkelde tandheelkundige vraagstukken niet uit de weg. Voor haar is iedere patiënt uniek en verdient daarom een eigen benadering.

Koos Leertouwer

Tandarts
Koos is in 1983 als tandarts afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij heeft lang een eig...
Koos is in 1983 als tandarts afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij heeft lang een eigen praktijk gehad in Rijswijk, en is in 2009 zaaldocent geworden bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Tijdens al die jaren heeft hij het beroep drastisch zien veranderen. Vrijwel elk vakgebied heeft zich ontwikkeld tot een specialisme. Dit is de kwaliteit van de tandheelkunde zeker ten goede gekomen. Een bezoek aan de tandarts is een stuk minder onaangenaam dan vroeger. Koos is in 2020 hij onze praktijk komen versterken en hoopt zijn kennis nog lang aan onze patiënten aan te kunnen bieden.

Umarah Choudry

Tandarts
Umarah werkt sinds de zomer van 2019 bij onze praktijk. Ze is gespecialiseerd in restauratieve tandh...
Umarah werkt sinds de zomer van 2019 bij onze praktijk. Ze is gespecialiseerd in restauratieve tandheelkunde. Daarnaast heeft ze veel ervaring opgedaan in het behandelen van kinderen en angstige patiënten. Het geeft haar veel voldoening als deze doelgroep weer met een glimlach en vol vertrouwen in hun tandarts de praktijk verlaat. Dat bereikt ze door mensen op hun gemak te stellen en alles stap voor stap uit te leggen.

Medewerkers

TALIENA

Baliemedewerkster
Taliena Brandt is sinds 2018 onze baliemedewerkster. Ze heet u bij binnenkomst van harte welkom en g...
Taliena Brandt is sinds 2018 onze baliemedewerkster. Ze heet u bij binnenkomst van harte welkom en geeft graag antwoord op al uw vragen. En bent u gespannen? Geen nood, als geen andere weet Taliena u gerust te stellen. Soms assisteert Taliena ook aan de stoel.

NARDJIS

Mondhygiëniste
Nardjis Mohammad is in 2018 bij ons begonnen als mondhygiëniste. Ze heeft de studie Mondzorgkunde i...
Nardjis Mohammad is in 2018 bij ons begonnen als mondhygiëniste. Ze heeft de studie Mondzorgkunde in Utrecht gevolgd en vindt het belangrijk een vertrouwensrelatie met haar patiënten op te bouwen. Ze neemt alle tijd om u goed uit te leggen wat de behandeling inhoudt. Naast Nederlands spreekt Nardjis ook Arabisch, Engels en Farsi. Ze werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.

Lidy

Mondhygiëniste
Lidy Overberg heeft in 2014 de opleiding mondzorgkunde afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Na...
Lidy Overberg heeft in 2014 de opleiding mondzorgkunde afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Na gewerkt te hebben in Leeuwarden en Heerenveen is ze in 2020 verhuisd naar Voorburg en bij onze praktijk komen werken. Lidy neemt graag de tijd voor patiënten en is duidelijk in haar communicatie.

JOLANDA

Preventieassistente
Jolanda Langeveld-van der Raad is een oude rot in het vak. Ze begon als tandartsassistente in 1987, ...
Jolanda Langeveld-van der Raad is een oude rot in het vak. Ze begon als tandartsassistente in 1987, en kwam bij de oprichting van de voorloper van TCV in 1997 direct de praktijk versterken. De altijd goedlachse Jolanda werkt op maandag, dinsdag en vrijdag als preventieassistente. Het diploma daartoe heeft ze al in 2000 behaald.

YVONNE

Preventieassistente
Yvonne de Jong werkt al vanaf 2004 bij ons. In 2006 behaalde ze haar diploma preventieassistente. Yv...
Yvonne de Jong werkt al vanaf 2004 bij ons. In 2006 behaalde ze haar diploma preventieassistente. Yvonne maakt graag een praatje en stelt mensen op hun gemak. Tevens helpt ze ouderen om hun gebit zo goed mogelijk te onderhouden en te behouden.

DEBORAH

Preventieassistente
Deborah Roos is sinds 2000 tandartsassistente. In 2015 kwam ze bij ons werken als stoelassistente, e...
Deborah Roos is sinds 2000 tandartsassistente. In 2015 kwam ze bij ons werken als stoelassistente, en heeft in 2018 haar diploma preventieassistente behaald. Deborah houdt van onverwachte dingen. Daarom werkt ze graag met kinderen, die ze onder meer poetsles geeft.

THEO

Tandartsassistent
Theo Pedro Luis is bij ons in 2019 als tandartsassistent in dienst gekomen. Hij zorgt graag goed voo...
Theo Pedro Luis is bij ons in 2019 als tandartsassistent in dienst gekomen. Hij zorgt graag goed voor de patiënten, zodat ze tevreden de praktijk weer verlaten. Theo leest graag, dus boekentips zijn altijd welkom.

SHEMAILA

Tandartsassistente
Shemaila Duvesmeen werkt sinds 2019 als onze tandartsassistente. Vooral het assisteren bij cosmetisc...
Shemaila Duvesmeen werkt sinds 2019 als onze tandartsassistente. Vooral het assisteren bij cosmetische behandelingen geeft haar voldoening. Shemalia is tevreden als patiënten de praktijk met een glimlach verlaten,

Beyhan

Tandartsassistente
Beyhan Kaya heeft in 2018 haar diploma tandartsassistente behaald en werkt sinds 2020 bij ons. Bent ...
Beyhan Kaya heeft in 2018 haar diploma tandartsassistente behaald en werkt sinds 2020 bij ons. Bent u bang voor de tandarts? Geen nood, Beyhan stelt u graag op uw gemak. Ze wil zichzelf blijven ontwikkelen en is daarom van plan de opleiding tot preventieassistente te gaan volgen.

Cherryl

Tandartsassistente
Cherryl Jogie is vanaf 2018 werkzaam als tandartsassistente. In 2020 is ze bij onze praktijk in dien...
Cherryl Jogie is vanaf 2018 werkzaam als tandartsassistente. In 2020 is ze bij onze praktijk in dienst gekomen. Cherryll is een verzorgend type. Daarom werkt ze niet alleen bij ons, maar ook nog een dag per week in een verzorgingstehuis. Ze houdt van mensen en maakt graag een praatje.

LISA

Praktijkmanager
Lisa van der Heiden is sinds voorjaar 2020 onze praktijkmanager. Ze is in 2009 begonnen als tandarts...
Lisa van der Heiden is sinds voorjaar 2020 onze praktijkmanager. Ze is in 2009 begonnen als tandartsassistente. Na drie jaar wilde ze wat anders en begon een opleiding voor politieagente. Het bleek al snel dat ze haar oude vak niet kon missen. Lisa kwam bij ons in 2014 in dienst en werkt sinds 2018 als preventieassistente.

FRANCIS

Office manager
Francis Bots is in 1999 bij ons begonnen als stoelassistente. In de loop der jaren heeft ze zich ont...
Francis Bots is in 1999 bij ons begonnen als stoelassistente. In de loop der jaren heeft ze zich ontwikkeld tot administratieve spil van de praktijk. Ze doet veel werk achter de schermen. Francis is goed in plannen en denkt niet in problemen, maar in oplossingen.